Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Ban per evitar la propagació del Covid-19

17 de març de 2020


Atesa la necessitat d’evitar la propagació del coronavirus Covid-19 i la declaració de l’Estat d’Alarma, la ciutadania només podrà circular per la via pública quan sigui imprescindible, per a les següents activitats:

a) Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
b) Assistència a serveis i instal·lacions sanitàries.
c) Desplaçament al lloc de treball per a la seva prestació laboral, professional o empresarial.
d) Tornar al lloc de residència habitual.
e) Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
f) Desplaçament a entitats financeres i d’assegurances.
g) Per causa de força major o per situació de necessitat.
h) Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa haurà de fer-se individualment, llevat que s’acompanyi persones amb discapacitat o per una altra causa justificada. Es permetrà la circulació de vehicles particulars per les vies d’ús públic per a la realització de les anteriors activitats o per al repostatge en gasolineres o estacions de servei.


Tota persona que contravingui aquestes disposicions serà objecte de denúncia pels agents de l’autoritat. La qual cosa es comunica per al seu coneixement general i compliment.

 

Es recomana, en la mesura del possible, circular de manera individual per la via pública i, en cas d’haver d’anar acompanyat, mantenir la distància de seguretat entre persones d’entre 1 i 2 metres. La recomanació general és que ningú surti de casa llevat que sigui estrictament necessari.

 

Informacions i mesures aplicades durant les darreres hores:

1.- Són tancades totes les zones de jocs infantils i parcs públics.
2.- És tancada la Deixalleria municipal, excepte en casos excepcionals i amb cita prèvia, trucant al telèfon 93 835 92 93.
3.- La permanència en establiments comercials que tinguin permesa l’obertura serà l’estrictament necessària per poder comprar, quedant suspès el consum de productes dins dels propis establiments. Les cues a l’exterior s’han de fer respectant el torn i la distància d’entre 1 i 2 metres.
4.- L’Ajuntament romandrà físicament tancat i l’atenció es farà telefònicament al telèfon 93 835 90 02, de les 8.30 a les 14 h, i per correu electrònic a vacarisses@vacarisses.cat. Només en casos molt urgents, es programarà la visita amb cita prèvia. Podeu seguir tota la informació actualitzada a www.vacarisses.cat, al canal de Telegram @ajvacarisses i al nostre Facebook.
5.- Tot els equipaments i departaments resten tancats al públic, excepte Policia local i Serveis socials, que només atendran presencialment en casos urgents i inajornables. Tots els tràmits administratius presencials resten suspesos. Se segueixen poder fer tràmits telemàtics a través del web municipal www.vacarisses.cat.

6.- Els serveis de Promoció Econòmica us atenen des de promocio@vacarisses.cat, b.treball@vacarisses.cat i els telèfons 93 835 90 02 (ext. 461) o 687 88 84 08.
7.- El telèfon de Cat Salut Respon per simptomatologia del coronavirus és el 061. Recomanem descarregar i consultar l’app de CatSalut. El canal d’informació general de la Generalitzat és el 012 i, només per a emergències i en cap cas per a informació, el 112.

 

Amb RESPECTE per les decisions dels nostres representants sanitaris i polítics, amb actuacions individuals RESPONSABLES I amb la SOLIDARITAT per afrontar les altres crisis que es derivaran de la sanitària, ens en sortirem. Com sempre hem fet els catalans i lescatalanes.


#JoEmQuedoACasa  • Logotip Ajuntament de Vacarisses (vertical)

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats