Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Ajornat el Festival de Jazz de Terrassa

11 de març de 2020


La decisió també afecta la programació que havia de tenir lloc a Vacarisses

 

L'anunci del president de la Generalitat, Quim Torra, que, a partir de demà dijous i durant quinze dies, queda suspesa o ajornada tota activitat que reuneixi més de mil persones (sigui a porta oberta o tancada), afectarà directament la 39ª edició del Festival de Jazz de Terrassa. L'organització ha decidit ajornar tot l’esdeveniment, inclosa la programació que havia de tenir lloc a Vacarisses.  • Festival de Jazz de Terrassa

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats