Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

A punt de finalitzar les obres del CAP

11 de març de 2020


L’alcalde i la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Vacarisses es reuneixen amb el director de l’equipament i amb la responsable de la Regió Sanitària de la Catalunya Central per acabar d’ultimar detalls

 

Ahir, l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, i la regidora de Sanitat, Olga Serra, es van reunir amb el director del CAP de Vacarisses, Antoni Sánchez, i la responsable de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Teresa Sabater. Durant la trobada, van visitar l’última fase de les obres d’ampliació del CAP, que es preveu finalitzar-les la setmana vinent.

 

L’ampliació de l’espai consisteix en dues noves consultes mèdiques i una sala polivalent, que permetran oferir nous serveis. La reunió d’ahir també va servir per ultimar els equipaments de les noves sales, proporcionats per l’Institut Català de la Salut (ICS).


Relació directori

CAP de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 02 74 i 902 111 444 (24 hores al dia, tots els dies de l'any)


  • Visita al CAP.
  • Ampliació del CAP.
  • Ampliació del CAP.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats