Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’escola Font de l’Orpina visita l’Ajuntament

10 de març de 2020


Els infants de tercer de primària han fet un recorregut per les diferents àrees i han conversat amb l’alcalde de Vacarisses

 

L’alumnat de 3r de primària de l’escola Font de l’Orpina ha visitat avui l’Ajuntament de Vacarisses per conèixer de primera mà com s’hi treballa. Després de fer un recorregut per les diferents àrees, els infants han pogut conversar amb l’alcalde del municipi, Antoni Masana. S’han interessat tant per la seva tasca com la dels regidors i regidores, i en aquest sentit, ell ha volgut destacar que es tracta d’un feina compartida. Una altra pregunta que li han adreçat les nenes i els nens ha estat sobre els serveis que contribueixen a millorar el poble, on Masana ha remarcat l’Educació i la Sanitat, sense oblidar la importància de la resta d’àrees. L’alcalde vacarissà també ha recordat la seva professió anterior com a professor d’institut.


Relació directori

Escola d'Educació Infantil i Primària Font de l'Orpina

  • Telèfon 93 828 17 42


  • Visita de l'escola Font de l'Orpina a l'Ajuntament.
  • Visita de l'escola Font de l'Orpina a l'Ajuntament.
  • Visita de l'escola Font de l'Orpina a l'Ajuntament.
  • Visita de l'escola Font de l'Orpina a l'Ajuntament.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats