Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Projecte “Dinem Junts!” per a alumnes d’ESO

9 de març de 2020


Pretén garantir alimentació i protecció a l’alumnat de secundària de l’Institut de Vacarisses

 

La Fundació Probitas torna a posar en marxa, per segon any consecutiu, el projecte RAI ESO. Dinem Junts!, amb la implicació i el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Fundació La Xarranca, l’Ajuntament de Vacarisses i l’Institut del municipi. Es tracta d’un programa de Reforç de l’Alimentació Infantil (RAI), que la Fundació Probitas ja està aplicant a diversos instituts d’arreu de Catalunya des del curs 2014-2015.

 

L’objectiu és oferir un dinar saludable i un espai de lleure a adolescents d’entre 11 i 17 anys, derivats des de diferents serveis socioeducatius. Així, accedeixen a un àpat i a activitats d’acompanyament a l’escolaritat entre les 14 i les 17 h. Precisament, la iniciativa sorgeix de la impossibilitat de rebre una beca menjador durant els cursos de l’ESO.

 

A més de promocionar hàbits saludables, RAI ESO. Dinem Junts! vol palesar la necessitat d’obrir els menjadors escolars als instituts i potenciar el treball en xarxa entre administracions, associacions, centres de secundària i famílies.

 

Les famílies de Vacarisses interessades en el projecte RAI ESO. Dinem Junts! poden adreçar-se als Serveis Socials de l’Ajuntament o a l’Institut.


Relació directori

Institut de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 03 22


  • Projecte "RAI ESO. Dinem Junts!". Font: Probitas

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats