Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La biblioteca, dintre el grup de treball Laboratori de Ficció Digital

5 de març de 2020


La primera sessió de formació ha consistit en una visita guiada a l’exposició “Gameplay” del CCCB, sobre videojocs

 

La Biblioteca Municipal El Castell ha començat una nova aventura dintre el grup de treball Laboratori de Ficció Digital, de què només formen part 22 biblioteques de les 225 de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Una representació de la Biblioteca El Castell va iniciar la formació dimarts, de la mà de Lucas Ramada, especialista en narrativa multimèdia i formes de ficció digital.

 

La primera sessió va consistir en una visita guiada a l’exposició Gameplay del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Aquesta mostra els orígens dels videojocs, així com els nous llenguatges que aporten per interactuar-hi.

 

Tot seguit, es va gaudir en exclusiva de la sala Zoom, un espai de joc digital per descobrir noves narratives interactives, transcendint qualsevol coneixement previ sobre videojocs. L’objectiu de l’activitat era fer una primera immersió en el món dels videojocs com a sector cultural.

 

L’exposició Gameplay es pot visitar al CCCB fins al 3 de maig. Recordeu que, amb el carnet de Biblioteques XBM, teniu descompte! I la sala Zoom, gratuïta, estarà oberta fins al 13 d’abril.


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell

 • Adreça C/ Major, 3
 • Horari Horari reduït per les mesures de desescalada de la Covid-19:
  De dilluns a divendres, de les 17 a les 20 h, i els dissabtes, de les 10 a les 13 h. Els dimecres al matí, només s'atendran trucades, al 93 828 11 14.

  Tanca el dimarts 23 de juny, del 3 al 18 d’agost (ambdós inclosos) i el dilluns 7 de desembre.
 • Email b.vacarisses.ec@diba.cat
 • Telèfon 93 828 11 14
 • Web http://bibliotecavirtual.diba.cat/vacarisses-biblioteca-el-castell


 • Visita a l'exposició "Gameplay".

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats