Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reparació de voreres i panots

2 de març de 2020


Les tasques d’arranjament s’han dut terme en diverses urbanitzacions i es preveu continuar-les en altres zones del municipi

 

Els darrers dies s’han reparat voreres i panots en mal estat en diverses urbanitzacions: Torreblanca I i II, nucli urbà, L’Eixample i Can Serra. Es preveu realitzar aquestes tasques d’arranjament en altres zones que ho necessitin properament.  • Tasques de reparació de voreres.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats