Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’intervenen 240 gr de cabdells de marihuana

3 de març de 2020


La droga es va localitzar en un vehicle aturat en un control de la Policia Local a Can Serra

 

El passat dijous, la Policia Local de Vacarisses va fer un control a la rotonda d’entrada a la urbanització de Can Serra. En un dels vehicles aturats, es va identificar les persones ocupants i es va procedir a fer-hi un escorcoll, trobant 240 gr de cabdells de marihuana, preparats per a la seva distribució i venda. La droga estava en dos paquets de plàstic termosegellats, amagats dins d’una bossa d’esport. Com a resultat de la intervenció, va quedar investigada una persona com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública per tràfic de substàncies estupefaents.  • La droga intervinguda per la Policia Local de Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats