Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El cicle menstrual i com educar sense cridar, a la Formació per a les famílies

27 de febrer de 2020


Les dues activitats de febrer han tingut molt bona rebuda

 

Al febrer, hi ha hagut dues sessions de la Formació per a les famílies, que enguanyc convida a posar-se les ulleres liles per tenir una mirada de gènere. El dia 15 es va organitzar un taller per a mares i filles d’entre 9 i 13 anys, Conec la meva lluna. Dinamitzat per Laura Ferrer, d’Educació Sexual Conscient, tenia com a objectiu prendre consciència del propi cicle menstrual i dels canvis que es generen al cos i les emocions, per viure la sexualitat d’una manera més sana. Tot plegat es va tractar a través de jocs i dinàmiques molt participatives. La rebuda va ser molt bona, amb 14 parelles participants i 5 que van quedar en llista d’espera, ja que les places eren limitades.

 

La segona activitat de febrer va ser la xerrada Parlem sense cridar-nos, a càrrec de la sociòloga, educadora i escriptora Alba Castellví, que va fer reflexionar pares i mares a l’hora d’educar, sobre les eines i estratègies que s’utilitzen i què comporta cadascuna d’elles. Castellví és una clara defensora de les eines que eduquen amb llibertat i responsabilitat. També va dur exemplars d’alguns dels seus llibres i contes, com el més recent, Tots els colors de l’amor.

 

La propera sessió de la Formació per a les famílies serà el 19 de març. Sota el títol Famílies 2.0. A la xarxa sense por, Candela parlarà de com les xarxes perpetuen i modifiquen algunes formes de violència.  • Taller "Conec la meva lluna"
  • Xerrada "Parlem sense cridar-nos"
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats