Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Canvis de sentit al C/ dels Oms

27 de febrer de 2020


Per augmentar la seguretat del trànsit, no es podrà accedir a la BV-1211 des d’aquest carrer i s’hi habilitaran 3 noves places d’aparcament


El carrer dels Oms està ubicat en un punt clau per a la mobilitat del nucli urbà de Vacarisses. Davant de les peticions rebudes per la població, l’Ajuntament de Vacarisses ha sol·licitat un informe a la Policia Local per estudiar el grau de perillositat de la sortida a la carretera BV-1211 des del C/ dels Oms, degut a la manca de visibilitat i a la velocitat dels vehicles que circulen per la via.


Per augmentar la seguretat als carrers d’aquesta zona, s’ha decidit incorporar els canvis següents:

  • Des del C/ dels Oms, no es podrà accedir a la BV-1211 ni al C/ Sant Pere.
  • El tram del C/ dels Oms entre el Casal de Cultura i el C/ Montserrat serà de direcció única, mentre que, a la resta del carrer, es mantindrà la doble direcció.
  • 3 noves places d'aparcament al final del C/ dels Oms.

Els canvis entraran en vigor un cop s’instal·li i es marqui la senyalització pertinent, prevista a principis de març.  • Canvis de sentit al C/ dels Oms.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats