Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Curs del nivell B1 de català

20 de febrer de 2020


Subvencionat per l’Ajuntament de Vacarisses, s’hi han inscrit 18 persones, de diferents nacionalitats

 

A mitjans de gener, va començar un curs de català de 45 hores, de nivell Bàsic 1, subvencionat per l’Ajuntament de Vacarisses i dut a terme pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Per inscriure-s’hi, les persones interessades van haver de fer una prova de nivell i, posteriorment, formalitzar la matrícula, amb una quota reduïda de 5,40 euros. Els llibres utilitzats al curs els aporta el mateix Ajuntament. Aquelles persones que no s’hi van poder inscriure per tenir un nivell més alt de coneixements de català han pogut matricular-se al curs corresponent ofert a Terrassa pel mateix CPNL.

 

A les classes del B1, els dimarts i dijous a El Castell, hi ha matriculades 18 persones, de nacionalitats diverses. Algunes ja fa temps que viuen a Vacarisses, mentre que altres han arribat recentment des dels seus països d’origen.

 

L’assistència i l’aprofitament del curs, que finalitzarà a principis d’abril, estan sent molt satisfactoris. Per aquest motiu, la voluntat de la Regidoria d’Educació és donar continuïtat a aquesta oferta formativa per a persones adultes.  • Curs del nivell B1 de català.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats