Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es constitueix la Taula Municipal per a l'Abordatge del Consum de Drogues

19 de febrer de 2020


Una de les primeres accions previstes és organitzar unes jornades sobre polítiques de drogues, destinades a professionals com personal tècnic de l’Ajuntament, professorat, personal sanitari, policia i altres

 

Des de l'Ajuntament de Vacarisses, ja fa uns anys que s’està treballant en l'abordatge del consum de drogues entre el col·lectiu jove. Al 2010, es va elaborar un Pla Marc i el Protocol Km0 com a eines per poder donar una alternativa més educativa a la sanció econòmica que, aleshores, era la única mesura vàlida contra la tinença i el consum de substàncies il·legals a la via pública per part de menors.

 

Des de llavors, s'ha anat treballant en aquesta línia, a través d'una comissió tècnica. Enguany, però, s’ha volgut fer un pas més endavant i s'ha constituït formalment la Taula Municipal per a l'Abordatge del Consum de Drogues, formada per personal de l'Ajuntament, professorat de les escoles i l'institut de Vacarisses, personal del CAP, l’equip educatiu de Medi Obert, la Policia local, Mossos d’Esquadra, etc.

 

Durant 2019, la taula ha treballat intensament per definir objectius i accions que condueixin a l’elaboració d’un Pla de Treball a quatre anys vista (2020-2024). Per tal d’executar-lo, avaluar-lo i actualitzar-lo, la Taula Municipal per a l'Abordatge del Consum de Drogues es reunirà entre tres i quatre vegades l'any. Una de les primeres accions previstes és organitzar unes jornades sobre polítiques de drogues, que tindran lloc el proper 2 de juliol i que estaran destinades a personal tècnic de l'Ajuntament, professorat, personal sanitari, policia i altres professionals amb interès en la matèria.  • Taula Municipal per a l'Abordatge del Consum de Drogues.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats