Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Primer pas per reduir la contaminació acústica a la C-58

11 de febrer de 2020


El projecte de pressupost de 2020 de la Generalitat de Catalunya inclou una partida de 800 mil euros per millorar les condicions de la carretera al seu pas per Vacarisses

 

El govern de la Generalitat ha fet públic el primer projecte de pressupostos per al 2020. Entre les inversions previstes, n’hi ha una per millorar la contaminació acústica a la C-58, al seu pas per Vacarisses.

 

Així, des de l’àrea de Territori, es destinaran més de 100 mil euros a instal·lar pantalles acústiques entre els punts quilomètrics 27 i 36,5, una actuació que s’allargaria més enllà de 2020. De fet, l’any següent, la partida prevista és de 600 mil euros, mentre que, al 2022, la inversió seria de 70 mil euros.  • La C-58 al seu pas per Vacarisses.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats