Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Conveni de col·laboració amb Protecció Civil

6 de febrer de 2020


S’hi estableixen les condicions del suport material i econòmic que rep l’entitat, així com els principis d’actuació de les persones voluntàries que en formen part

 

L’Ajuntament de Vacarisses i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi han signat el conveni per donar continuïtat a la seva col·laboració. Així, el consistori es compromet a donar suport material i econòmic a la tasca duta a terme per l’entitat. El conveni detalla, precisament, les condicions d’aquesta ajuda, així com els principis d’actuació de les persones que en formen part.

 

D’una banda, l’Ajuntament posa a la seva disposició un local ubicat a la Ctra. C-58, en règim de lloguer, i la cessió d’ús de vehicles municipals. A més, el pressupost de 2020 inclou una subvenció de 6.000 euros per cobrir les despeses generades per l’activitat de l’associació.

 

Per la seva banda, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil col·laborarà amb l’Ajuntament en diverses activitats, com en actes de concurrència massiva o d’especial perillositat, i en situacions d’emergència. L’entitat també ajudarà en la redacció i actualització de plans d’actuació i de simulacres, i en tasques de divulgació i informació a la població, entre d’altres.


Relació directori

Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vacarisses

 • Adreça Pau Casals, 17
 • Telèfon 93 828 0404
 • Email info@pcvacarisses.org
 • Web http://www.pcvacarisses.org
 • Descripció La prevenció i actuació en situacions de risc o catàstrofe i la protecció i socors de les persones, els béns i el medi ambient.
  Assolir els objectius i tasques previstos en la llei de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.
  Promoure i realitzar activitats de caràcter voluntari dins els serveis preventius que pugessin sorgir dins el municipi.
  Col·laborar amb el municipi amb l’elaboració i desenvolupament dels diferents plans d’emergència.


 • Representants de l'associació i l'alcalde de Vacarisses, signant el conveni.

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats