Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Taller de caixes niu d’oreneta

4 de febrer de 2020


Aquest mes es farà la primera sessió organitzada amb l’Institut Català d’Ornitologia per reforçar la presència de certs exemplars d’ocells que poden combatre el mosquit tigre

 

El dissabte 29 de febrer, al matí, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses acollirà el primer taller organitzat conjuntament amb l’Institut Català d’Ornitologia (ICO). Les protagonistes seran les caixes niu, amb la finalitat de reforçar la presència de certs exemplars d’ocells que poden combatre el mosquit tigre. De fet, es tracta d’una de les propostes guanyadores al procés de pressupostos participatius de 2019.

 

Al taller de febrer, s’explicarà com instal·lar caixes niu d’oreneta. Més endavant, se n’organitzaran d’altres per atraure ocells de la família dels pàrids, com la mallerenga, o bé per aprendre a construir caixes refugi per a ratpenats. Les persones assistents als tallers podran demanar caixes per poder-les instal·lar segons les pautes explicades a les diferents sessions.

 

Per inscriure’s al primer taller, cal enviar un correu electrònic a participacio@vacarisses.cat, indicant número de participants i el seu nom i cognoms, edat, mail i telèfon de contacte. Les places són limitades. Teniu temps fins el dia 21 de febrer.  • Taller de caixes niu. Font: ICO

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats