Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Visites guiades a l’edifici d’El Castell

27 de gener de 2020


Es tracta d’una activitat fixa, l’últim dissabte de cada mes

 

Les regidories de Turisme i Cultura enceten l’any amb una nova activitat fixa: l’últim dissabte de cada mes, al migdia, es farà una visita guiada per El Castell. L’objectiu és donar a conèixer aquest edifici històric, a través del Punt d’Informació Turística ubicat a la biblioteca municipal.

 

La iniciativa sorgeix arran de valorar els comentaris i suggeriments de persones de poblacions veïnes que van visitar l’equipament el 2019 i que van demanar informació turística de Vacarisses. Com que El Castell és un dels elements més emblemàtics del patrimoni local, s’ha considerat interessant oferir la possibilitat de visitar-lo i aprofundir tant en la història de l’edifici com en la del municipi en general. A l’activitat, també hi poden participar residents a Vacarisses i persones usuàries de la biblioteca.


Relació directori

Castell

  • Adreça C/ Major, 3 (nucli urbà)
  • Horari En funció de les activitats.
  • Telèfon 93 835 90 02 (ext. 240)
  • Email cultura@vacarisses.cat


  • Visita guiada a El Castell.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats