Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Venda d’entrades online i amb targeta

20 de gener de 2020


Els tiquets dels actes culturals de l’Ajuntament es poden adquirir amb antelació i també el mateix dia a la taquilla

 

Us recordem que les entrades dels actes culturals de pagament que organitza l’Ajuntament de Vacarisses es poden adquirir amb antelació online, a través de la plataforma digital Entràpolis. D’aquesta manera, es vol facilitar la compra d’entrades a la població, a més de contribuir a millorar les previsions d’assistència.

 

Tanmateix, es manté la venta d’entrades a taquilla, el mateix dia de cada acte. La novetat és que ja es compta amb un datàfon per poder cobrar amb targeta.  • Datàfon.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats