Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Vacarisses, al Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

17 de desembre de 2019


Un equip encapçalat per Àngels Serrasolsas s’endú el tercer premi de la categoria d’Època

 

Un any més, Vacarisses va participar al Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, de renom internacional i que enguany ha arribat a la seva 56ª edició. L’equip format per Àngels Serrasolsas, Francisca Badia, Anna Ubach, Rita Cornet i Mercè Cadevall va presentar el vestit Comtessa de Galántha, inspirat en una dinastia hongaresa. La peça, lluïda per la model vacarissana Iona Durà, es va endur el tercer premi del certamen dins la categoria d’Època.

 

El vestit, que competia amb 19 més, s’ha confeccionat al llarg de tot l’any i consta de 10.000 peces de paper maixé. Les puntes de coixí i el ganxet són algunes de les tècniques emprades per confeccionar-lo. Tot i la feinada, les artistes ja estan planejant el vestit que presentaran a la propera edició del concurs lleidatà.  • La vacarissana Iona Durà, lluint el vestit presentat al concurs.
  • La vacarissana Iona Durà, lluint el vestit presentat al concurs.
  • La vacarissana Iona Durà, lluint el vestit presentat al concurs.
  • La vacarissana Iona Durà, lluint el vestit presentat al concurs.
  • La vacarissana Iona Durà, lluint el vestit presentat al concurs.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats