Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Caramels sense gluten

13 de desembre de 2019


Tant el patge Murriet com els Reis Mags repartiran dolços aptes per a infants amb celiaquia

 

Un any més, l’Ajuntament de Vacarisses s’ha adherit a la campanya Cap infant celíac sense caramels, de l’Associació de Celíacs de Catalunya. Així, els caramels que repartiran el patge Murriet i els Reis Mags a la cavalcada seran sense gluten. La prevalença de la malaltia celíaca en infants d’1 a 14 anys és de l’1,41%, per tant, uns 107.160 nens i nenes pateixen celiaquia a Catalunya i Menorca.  • Campanya "Cap infant sense caramels"

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats