Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es demanen més patrullatge i controls policials

10 de desembre de 2019


L’alcalde de Vacarisses i el cap de la Policia Local es van reunir ahir amb el nou intendent dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Terrassa

 

Ahir, l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, i el cap de la Policia Local es van reunir amb el nou intendent dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa, Jesús Requena. Des de l’Ajuntament, es va demanar més patrullatge i controls pel terme municipal de Vacarisses.

 

Per la seva banda, el nou intendent va destacar la col·laboració ja existent entre els cossos policials que operen a la zona, en contacte permanent. Finalment, es va comprometre a augmentar la seguretat a Vacarisses.  • El nou cotxe híbrid de la Policia Local de Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats