Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Els contes de la biblioteca, cap a la Font de l’Orpina i El Xic

3 de desembre de 2019


D’aquesta manera, es vol oferir un servei igualitari a tot l’alumnat de Vacarisses, independentment d’on estigui ubicada la seva escola

 

La biblioteca surt del Castell per dur els seus contes a l’escola Font de l’Orpina i l’escola bressol El Xic. I és que, mentre els altres centres educatius, l’escola Pau Casals i El Cuc, ja utilitzen habitualment la biblioteca per la seva proximitat, en el cas de la Font de l’Orpina i El Xic, són el fons i els serveis de l’equipament els que es mouen. D’aquesta manera, es vol oferir un servei igualitari a tot l’alumnat de Vacarisses, independentment d’on estigui ubicada la seva escola.


Relació directori

Biblioteca El Castell  • Els contes de la biblioteca, a la Font de l’Orpina i El Xic.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats