Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Vacarisses s’adhereix al Consell de la Formació Professional de Terrassa

28 de novembre de 2019


Es tracta de l’òrgan consultiu de participació del sector, en col·laboració amb tots els agents econòmics i socials

 

Vacarisses, juntament amb Viladecavalls, Ullastrell i Rellinars, s’ha adherit al Consell de la Formació Professional de Terrassa, l’òrgan consultiu de participació del sector. Aquest es va constituir dimarts, a la Masia Freixa, en una sessió on van assistir els alcaldes i les alcaldesses dels municipis que en formen part. A l’acte, també es van fer els nous nomenaments del Consell: representants de partits polítics, la Generalitat, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, centres educatius, sindicats, i la Cambra i la CECOT com a organitzacions empresarials. D’aquesta manera, es pretén apostar per una Formació Professional de qualitat, en col·laboració amb tots els agents econòmics i socials del sector, a més de millorar la representació de les poblacions veïnes al Consell Municipal.  • L'alcalde de Vacarisses, signant l'adhesió al Consell.  Font: Ajuntament de Terrassa
  • Constitució del Consell de la Formació Professional. Font: Ajuntament de Terrassa

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats