Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Resultat dels pressupostos participatius de 2019

25 de novembre de 2019


Les propostes més votades són la instal·lació de caixes niu, la col·locació de papereres per a fraccions i excrements d’animals, i la construcció d’un skate park

 

Durant el mes d'octubre, la ciutadania de Vacarisses (a partir de 14 anys) ha pogut decidir com destinar 30.000€ del pressupost municipal d'enguany, d'entre les propostes rebudes en una primera fase. S’ha rebut un total de 275 vots, la meitat a través de la plataforma Decidim i l’altra part, a la urna presencial de l’Ajuntament.

 

La proposta que ha rebut més vots és la instal·lació de caixes niu per fomentar la presència d’ocells i ratpenats i lluitar contra el mosquit tigre. Aquesta actuació té un cost de 3.270€.

 

La segona proposta més votada és la col·locació de papereres per a fraccions i recollida d’excrements d’animals i la dispensació de bosses per a aquests. En aquest cas, el cost és de 3.600€.

 

La tercera opció amb més suport, sense superar els 30.000 euros del màxim destinat al procés participatiu, és el disseny i la construcció d’un skate park, al costat del poliesportiu municipal. L’espai, de 250 metres quadrats, tindrà 6 mòduls per practicar aquest esport i suposarà un cost de 19.800€.

 

Tal com es va fer a l’anterior convocatòria dels Pressupostos participatius, els 3.330€ restants es destinaran a millorar els tres projectes escollits.  • Pressupostos participatius

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats