Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’Institut participa al projecte europeu Erasmus+

25 de novembre de 2019


És l’únic centre coordinador del Vallès Occidental que forma part de la iniciativa d’intercanvi de bones pràctiques European Green Planet Film Festival

 

L’Institut de Vacarisses és l’unic centre coordinador del Vallès Occidental que participa al projecte European Green Planet Film Festival, d'intercanvi de bones pràctiques dins els programes Erasmus+. Els seus principals pilars són la realització de cinema i animació a l'aula i la celebració de diversos certàmens de curtmetratges ambientals.

 

D’aquesta manera, es pretén implicar l’alumnat en l'aprenentatge actiu, mitjançant la realització senzilla de cinema i animació, com a eines potents per establir connexions amb qualsevol àrea del seu currículum. De fet, les activitats que es duen a terme al llarg del projecte estan relacionades amb la creativitat, el medi ambient, la responsabilitat social i la cultura, i es concreten en la realització de ficcions, documentals i animacions, i l’organització del festival Green Planet. Erasmus+ va néixer, precisament, com a resposta a les necessitats creixents de l’escola i l’alumnat, front a un nivell baix de coneixement lingüístic i d’interès per aprendre idiomes, una mala sostenibilitat ambiental i a la poca diversitat i tolerància culturals.

 

L’alcalde i l’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses van rebre, la setmana passada, l'equip de professorat Erasmus+ de l'Institut Vacarisses i coordinadors i coordinadores de Polònia, Itàlia i Portugal que s'ocupen de la gestió d’aquest projecte. A la trobada, es va remarcar la importància de l’intercanvi d’idees i experiències pedagògiques en el procés d’ensenyament i aprenentatge a la Unió d’Europea.


Relació directori

Institut de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 03 22


  • L'equip de govern amb professorat coordinador d'Erasmus+ a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
  • L'equip de govern amb professorat coordinador d'Erasmus+ a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
  • Professorat coordinador d'Erasmus+.
  • Professorat coordinador d'Erasmus+.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats