Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El Dia dels Drets dels Infants, a la Biblioteca El Castell

21 de novembre de 2019


Juntament amb l’Espai dels Infants, es va organitzar un petit debat i es va gravar un vídeo, que es podrà veure en breu

 

Dimecres va ser el Dia Internacional dels Drets dels Infants i la Biblioteca El Castell i l’Espai dels Infants van voler commemorar-ho amb una activitat. Aquesta va consistir en un petit debat sobre els drets i els deures dels infants. Després d’escollir-ne alguns, es va gravar un vídeo, que es publicarà en breu a les xarxes socials de la Biblioteca El Castell.

 

L’activitat s’emmarca en els European Days of Local Solidarity, una campanya europea que pretén comunicar el valor afegit que aporta la cooperació descentralitzada, a més de donar a conèixer el paper de les ciutats i els governs locals en el desenvolupament sostenible a nivell global. A banda de la Biblioteca El Castell, han organitzat activitats relacionades equipaments d’altres municipis com Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Canet de Mar, Santa Coloma de Cervelló i Sabadell.  • Debat amb nens i nenes de l'Espai dels Infants.
  • El Dia dels Drets dels Infants, a la Biblioteca El Castell.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats