Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es lliuren els premis del concurs fotogràfic de La Campana

19 de novembre de 2019


L’acte es va fer durant un esmorzar per agrair la tasca dels voluntaris i les voluntàries de la cursa

 

Dissabte, es van lliurar els premis a les dues persones guanyadores del concurs fotogràfic a l’Instagram de la Cursa de la Campana. En la categoria de Participant, la premiada va ser Montse Urbea, que es va endur un dorsal gratuït per a la cursa de l’any vinent, un àpat a un bar o restaurant de Vacarisses i un exemplar del llibre Caminant per Vacarisses, de Joan Soler. Jesús Valle és l’autor de la fotografia escollida en la categoria Espectador, que va obtenir un lot de productes de proximitat i un altre exemplar de la guia de rutes pel municipi.

 

L’acte de lliurament dels guardons es va fer durant un esmorzar a La Granja de Vacarisses per agrair la tasca duta a terme pels voluntaris i les voluntàries de la cursa. En representació de l’Ajuntament, va assistir-hi la regidora de Turisme, Olga Serra.  • Un dels premiats amb membres de Vacarisses Corre i la regidora Olga Serra.
  • La regidora Olga Serra lliurant el lot de productes de proximitat a un dels premiats.
  • Esmorzar a La Granja de Vacarisses.
  • Fotografia guanyadora de la categoria Participant.
  • Fotografia guanyadora de la categoria Espectador.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats