Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’oficina del BBVA roman a Vacarisses

28 d'octubre de 2019


L’alcalde del municipi ha arribat a un acord amb representants de l’entitat bancària per obrir tres dies a la setmana i mantenir el caixer automàtic

 

Davant els rumors estesos sobre el possible tancament de l’oficina del BBVA de Vacarisses, l’alcalde del municipi, Antoni Masana, s’ha reunit amb el director i l’assessor financer d’aquesta oficina, i la coordinadora de zona de l’entitat bancària. Finalment, s’ha arribat a un acord per mantenir oberta l’oficina de Vacarisses els dilluns, dimecres i divendres, de les 9 a les 14 h, amb dues persones atenent la clientela. Per la seva banda, el caixer automàtic romandrà en funcionament com fins ara.

 

El personal de l’oficina vacarissana també s’encarregarà del BBVA d’Ullastrell, que obrirà els dimarts i dijous, també de les 9 a les 14 h. Amb motiu del traspàs, que s’iniciarà a mitjans de novembre, el dimecres 20 no es podrà oferir servei a Vacarisses.

 

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Vacarisses, s’ha volgut insistir per mantenir un servei bàsic, especialment per a la gent gran del municipi, menys acostumada a operar online.


Relació directori

BBVA

  • Descripció Serveis financers
  • Adreça c/ Major, 27
  • Telèfon 93 835 93 47
  • Web http://www.bbva.com


  • Oficina del BBVA a Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats