Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Celebrem el Dia Internacional de les Biblioteques

25 d'octubre de 2019


L’activitat principal que ha organitzat la Biblioteca El Castell ha estat un espectacle sobre com ens transforma la lectura

 

Ahir va ser el Dia Internacional de les Biblioteques i la Biblioteca El Castell també va voler celebrar l’efemèride. Així, vam poder gaudir de l’espectacle per a adults Lectorant, sobre com ens transforma la lectura, a càrrec de l’actriu Eugènia González. Aquest va tenir una molt bona rebuda i, entre el públic, va comptar amb persones usuàries del club de lectura i alumnes de batxillerat de l’Institut. A més, la bibliografia que es va comentar a l’obra es pot agafar en préstec.

 

També ahir tocava nova trobada del club de lectura. Des que les inscripcions són mensuals, està augmentant el nombre de participants en aquesta activitat.

 

I avui ha estat el torn de l’Hora del conte, a càrrec de Joan de Boer. A banda, l’àrea infantil de l’equipament ha acollit, al llarg de tota la setmana, una petita exposició sobre contes que parlen de biblioteques.


Relació directori

Biblioteca El Castell  • Hora del conte.
  • Espectacle "Lectorant".
  • Club de lectura.
  • Exposició de contes sobre biblioteques.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats