Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nou curs a l’Aula d’Adults

21 d'octubre de 2019


Amb una metodologia activa, l’alumnat es prepara per a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà

 

L’1 d’octubre es va encetar un nou curs a l’Aula d’Adults de Vacarisses per preparar la prova que dona accés als cicles formatius de grau mitjà. Les classes, de tres hores diàries, són de dilluns a dijous, a més d'unes sessions d'orientació individual i grupal, els divendres de cada dues setmanes. D’altra banda, els dilluns a la tarda, de les 16 a les 18 h, hi ha disponible l'Aula Oberta, per donar suport a l'alumnat del curs i acompanyar tothom que s'estigui formant per obtenir el graduat o per accedir a les proves pel seu compte.

 

Ubicada a la sala Antònia Verdura d’El Castell, les persones inscrites a l’Aula de Formació d'Adults aprenen amb una metodologia activa que demanda una responsabilització en el procés d’aprenentatge. Així, dos conceptes fonamentals són la individualització dels aprenentatges i dinàmiques d'aula grupals basades en el treball cooperatiu i col·laboratiu.  • L'Aula d'adults, al Castell.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats