Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Comunicat davant la sentència del Suprem

14 d'octubre de 2019


Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses, volem manifestar una resposta ferma contra la sentència del Tribunal Suprem en relació a les persones polítiques preses catalanes. Les penes de presó a què se les condemna sumen un centenar d’anys, quan tot el que han fet és complir amb el mandat democràtic sorgit de les urnes l’1 d’octubre de 2017.

 

La resolució judicial és una regressió democràtica i una mostra fefaent de la manca de separació de poders a l’Estat espanyol, així com de la criminalització i persecució de l’independentisme, un moviment que ha defensat i demostrat el seu caràcter cívic i pacífic. La sentència del Suprem, però, sembla que busqui la confrontació, totalment contrària a la voluntat de diàleg per solucionar el conflicte.

 

Tampoc volem oblidar les conseqüències més emocionals que suposa la sentència del Suprem, que no només afecta les persones condemnades, sinó també les seves famílies i el seu entorn més proper. Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vacarisses, volem expressar-los el nostre suport i escalf.

 

Per tot plegat, considerem que no podem quedar-nos de braços plegats, sinó que hem de mobilitzar-nos per continuar defensant els nostres drets i llibertats, sempre de manera pacífica. Per palesar-ho, hem convocat un ple extraordinari urgent aquesta tarda, a les 18 h, on presentarem una moció per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques i catalanes i defensar el dret d’autodeterminació. Després de la sessió plenària, a les 20 h, hi haurà una concentració al davant de l’Ajuntament, en resposta a la sentència.  • Logotip Ajuntament de Vacarisses (vertical)

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats