Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Trobada de professionals a la biblioteca

10 d'octubre de 2019


Amb l’objectiu d’ampliar i compartir coneixements

 

Aquest matí, la Biblioteca El Castell ha acollit una trobada de professionals d’equipaments de diversos municipis, amb l’objectiu d’ampliar i compartir coneixements. Les xerrades han anat a càrrec del director científic del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central, Ferran Climent; de bibliotecaris del grup Xics BBM, que aglutina biblioteques del Bages, el Berguedà i el Moianès, i que han presentat el Laboratori de Lectura Infantil centrat en el Geoparc, i el grup de bibliotecàries infantils del Vallès Occidental 2, de què forma part la Biblioteca El Castell i amb què s’està treballant per elaborar un projecte propi. La trobada també ha inclòs un tast de productes locals, per promocionar l’equipament vacarissà com a punt d’informació turística del municipi.


Relació directori

Biblioteca El Castell  • Una de les xerrades de la trobada.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats