Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Les lectures de batxillerat, a l’eBiblio

7 d'octubre de 2019


La plataforma de préstec digital ha incorporat al seu catàleg divuit títols per a l’alumnat d’aquest cicle

 

La plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya ha incorporat recentment al seu catàleg divuit títols de lectures de batxillerat en edició digital per complementar la col·lecció física de les biblioteques i contribuir a donar resposta a aquesta necessitat puntual de lectura de l’alumnat d’aquest cicle.

 

En aquesta primera fase, s’han adquirit vint-i-cinc llicències de cada títol, que es podran incrementar de manera ràpida si se’n produeix una gran demanda. Per donar més visibilitat a aquestes noves adquisicions, s’ha creat, a la pàgina principal d’eBiblio, l’aparador Lectures de batxillerat, que recull tots els títols adquirits.

 

La plataforma eBiblio ofereix el servei de préstec gratuït de llibres electrònics des del juny de 2015 i permet agafar en préstec les principals novetats editorials en format de llibre electrònic per a la seva lectura en diferents dispositius, com ordinadors de taula, portàtils, tauletes, mòbils o lectors de llibres electrònics. A través de l’eBiblio, també es pot accedir a revistes, bases de dades i, més recentment, un nodrit catàleg de pel·lícules, que es poden veure en streaming. Per fer ús de l’eBiblio, només cal disposar del carnet de les biblioteques  i accedir des del web o bé descarregar l’aplicació eBiblio, disponible per a iOS i Android.  • Lectures de batxillerat
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats