Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nova fase de les obres de millora de l'estació de Vacarisses

3 d'octubre de 2019


Els treballs permetran que sigui totalment accessible, a més de renovar i modernitzar els equipaments

 

Renfe ha iniciat una nova fase a les obres de millora de l'estació de Vacarisses, uns treballs que permetran que sigui totalment accessible, així com la renovació i modernització dels equipaments. Aquestes actuacions, que van començar a finals de gener, disposen d'un pressupost d'1.367.402 euros i un termini d'execució de l'obra civil de 10 mesos.

 

Els principals treballs contemplen la construcció d'un pas elevat que connectarà les dues andanes de l'estació amb la instal·lació d'ascensors per garantir la mobilitat de les persones usuàries. A més, també es duran a terme tasques de recrescuda de l'alçada de les andanes per arribar als 68 cm sobre la cota del carril i l'ampliació a 200 metres per facilitar l'estacionament de trens en doble composició.

 

Les obres inclouen també actuacions de rehabilitació de la marquesina de l'edifici de viatgers, el tancament perimetral de l'estació, la instal·lació de màquines autovenda i validadores de bitllets, així com nous teleindicadors i la millora en matèria d'eficiència energètica, amb llums de tecnologia LED.

 

Millores als sistemes d'informació i atenció al client

Coincidint amb les actuacions de millora de l'accessibilitat, també es realitzarà la instal·lació dels nous sistemes d'informació i atenció al client. Aquests equipaments consisteixen en teleindicadors LED a cadascuna de les andanes, amb missatges de les properes parades i el temps estimat d'arribada. A més, s'instal·larà una pantalla amb informació en temps real de les properes circulacions. L'estació de Vacarisses disposa de 34 serveis diaris de Rodalies de Catalunya. Diàriament, l'utilitzen 233 persones de mitjana en dia laborable, que poden desplaçar-se fins al centre de Barcelona en un temps de viatge d'una hora.  • Imatge de l'estació després de les actuacions. Font: Rodalies.
  • Vista exterior del pas superior. Font: Rodalies.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats