Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reunió amb la Cambra de Terrassa

24 de setembre de 2019


Vacarisses acollirà alguns dels plenaris de la institució

 

Aquest matí, l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, i la regidoria de Promoció Econòmica, Olga Serra, s’han reunit amb representants de la nova junta de la Cambra de Terrassa. Hi ha assistit el president la institució, Ramon Talamàs; el director gerent, Josep Prats; el vicepresident, Ignacio Navarro, i el vocal del comitè executiu de la Cambra que porta els temes d’infraestructures, Emilià Lázaro.

 

A la trobada, s’ha parlat sobre aquelles necessitats de Vacarisses en què la Cambra podria col·laborar amb l’Ajuntament del municipi, vinculades a les infraestructures i la promoció econòmica (formació, indústria, comerç i turisme). A més, la Cambra de Terrassa ha proposat Vacarisses per acollir els seus plenaris, que, a partir d’ara, seran rotatius per diferents poblacions del territori.  • Masana i Serra amb representants de la Cambra de Terrrassa.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats