Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Col·laboració entre l’Ajuntament i la Cecot

12 de setembre de 2019


L’objectiu és treballar conjuntament per l’estalvi i l’eficiència energètica, a més d’impulsar una economia local energèticament sostenible

 

L’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana; la regidora de Promoció Econòmica, Olga Serra, i el regidor d’Eficiència Energètica, Albert Salamé, s’han reunit avui amb el secretari general de la Cecot, David Garrofé. La trobada suposa un primer contacte per a la col·laboració entre l’Ajuntament de Vacarisses i la patronal catalana en matèria de transició energètica. L’objectiu és treballar conjuntament per l’estalvi i l’eficiència energètica, a més d’impulsar una economia local energèticament sostenible. • Trobada entre el secretari general de la Cecot i l'alcalde de Vacarisses, la regidora de Promoció Econòmica i el regidor d’Eficiència Energètica.

COMENTARIS

 1. Albert Salamé   
  Bon dia Marcos i Pere. Primer de tot dir que aquest ajut que comenta en Marcos encara no es fa en la majoria de municipis. S'ha implantat en un 60% aproximadament de les ciutats de més de 100 mil habitants, i en un percentatge molt baix de petits municipis.

  Des de l'Ajuntament ja hem començat a treballar en aquest sentit, que també va en la mateixa línia que ens proposa la CECOT.

  Gràcies pels comentaris.
  19/09/2019 14:39:40
 2. Pere   
  Completament d'acord amb el Marcos, penso que el primer seria incentivar els propietaris mitjançant ajuts a la instal·lació d'autoconsum, sobre tot panells solars, donat que Vacarisses té molta superfície amb cases individuals.
  18/09/2019 14:12:17
 3. Marcos Vendrell   
  Bon dia, jo penso que l'ajuntament hauria de començar a donar exemple amb altres iniciatives mes generals per l'eficiencia energética i el medi ambient, com per exemple la reducció de l'impost de l'IBI, que ja ja tenen la majoria de municipis, per els propietaris d'instal.lacions d'autoconsum amb energies renovables.
  P.D El Cecot proposa estudis-ofertes de comercialitzadores de llum que tenen col.laboració amb ells, que no son totes les del mercat.
  18/09/2019 13:35:45
 4. Albert Salamé   
  Bon dia Imma. L'edifici de l'Ajuntament disposa d'enllumenat LED i de detector de presència en gran part dels espais comuns amb menys necessitats lumíniques (100lx) com són passadissos i escales, regula l'encesa a raó de si hi ha necessitat lumínica i presència. A la majoria de zones de despatxos la llum natural de finestres, no és suficient per poder garantir una qualitat lumínica suficient per els treballadors (500lux) segons normativa.
  Agraïm però el teu comentari. Encara queda molta feina per fer en aquest àmbit i qualsevol suggeriment de millora en aquest sentit és benvingut. Gràcies!
  15/09/2019 12:11:22
 5. Imma   
  Aquest estiu, amb un sol esplèndid entrant per les finestres de l'ajuntament, estàven totes les llums enceses......s'ha de començar donant exemple (sobretot perque aquesta despesa la paguem entre tots)
  14/09/2019 14:35:00

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats