Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La biblioteca torna amb molta energia

10 de setembre de 2019


Cada dia de la setmana passada, va organitzar-s’hi una activitat, especialment per al públic infantil

 

El setembre ha començat amb força activitat a la Biblioteca El Castell. El primer dilluns de mes, es van aprofitar les vistes que ofereix l’edifici per narrar la llegenda de Montserrat en anglès. Així, vam poder aprendre molt vocabulari, mentre gaudíem d’ambientació en directe amb la muntanya de fons. Un cop finalitzada la narració, la canalla va haver de buscar pistes per la biblioteca i cada família es va poder endur un llibret d’activitats editat pel Museu de Montserrat.

 

L’endemà, es va encetar el període d’inscripcions per al taller d’escacs i el programa de foment de la lectura Biblioparcs. Dimecres, vam viatjar en tren cap a la llibreria barcelonina La Inexplicable per comprar novetats, desiderates i fons per als projectes de les escoles Font de l’Orpina i Pau Casals.

 

Dijous, va ser el torn dels enigmes, una activitat que va comptar amb 27 participants, d’entre 2 i 12 anys. Cada infant competia amb enigmes adaptats al seu nivell i edat. Van guanyar en Martí, l’Oller, l’Amélie i l’Ernest, que van resoldre correctament els 10 enigmes plantejats! I per tancar la primera setmana d’activitat, la biblioteca va oferir un espectacle infantil dedicat al poeta Joan Brossa, en commemoració del seu centenari.

 

A més, totes les persones que han visitat l’equipament aquests dies han pogut gaudir de diverses mostres, barrejades entre les creacions artístiques de l’entitat Cultura i Lleure: novetats, un racó sobre la Diada i un altre dedicat a la tornada a l’escola. I no us perdeu les programacions dels propers mesos, carregades d’activitats molt interessants!


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • Llegendes de Montserrat, a la Biblioteca El Castell.
  • La Biblioteca El Castell visita La Inexplicable.
  • Tarda d'enigmes, a la Biblioteca El Castell.
  • Infants que van encertar tots els enigmes de la Biblioteca El Castell.
  • Espectacle infantil sobre Joan Brossa.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats