Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nova empresa per al servei de menjadors escolars

6 de setembre de 2019


Després de la renúncia de Futur Just, les AMPES de les escoles públiques de Vacarisses han escollit 7 i Tria

 

L’alcaldessa en funcions, Olga Serra, va convocar per ahir un ple extraordinari urgent, atesa la proximitat de l’inici del proper curs escolar. A la sessió plenària de juliol, ja es va parlar sobre la renúncia de continuïtat del servei de menjadors escolars per part de Futur Just Empresa d’Inserció. Com a mesura cautelar, el ple d’ahir va aprovar retenir-ne la garantia definitiva, per valor de 41.906,26 euros, fins que no resulti degudament justificat el pagament dels salaris pendents del personal, així com de les cotitzacions a la Seguretat Social meritades.

 

D’altra banda, el passat 5 d’agost, l’Ajuntament de Vacarisses va signar un conveni amb les AMPES de les escoles bressol El Cuc i El Xic i els centres de primària Font de l’Orpina i Pau Casals. Aquest regula la prestació dels serveis de menjadors escolars durant un any, corresponent al curs 2019-2020, de manera que les AMPES puguin emprendre les actuacions necessàries per contractar una empresa que ofereixi aquest servei.

 

Un cop analitzades les propostes presentades per diferents empreses, les AMPES han escollit 7 i Tria, amb experiència ja al nostre municipi per haver-se encarregat del càtering dels Casals d’estiu. Tanmateix, la Regidoria d’Educació continuarà supervisant el funcionament del servei de menjador per garantir-ne la qualitat.

 

Després d’un debat sobre les condicions del contracte entre les AMPES i la nova empresa, tots els grups del consistori van votar a favor de les propostes presentades al ple. El següent pas serà signar aquest contracte perquè es pugui començar a oferir el servei de menjador la setmana vinent, coincidint amb l’inici del curs escolar.  • La Regidora d’Educació, Paola Moral, explicant els detalls del canvi de gestió dels menjadors escolars.
  • La Regidora d’Educació, Paola Moral, explicant els detalls del canvi de gestió dels menjadors escolars.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats