Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Cultura per a la canalla!

4 de setembre de 2019


Entre setembre i novembre, hi ha haurà un cicle de teatre i un altre de cinema infantils, a més de tornar el Cicle Gaudí


Des d’aquest mes i fins novembre, la canalla vacarissana podrà gaudir de dos cicles culturals. D’una banda, s’engega un cicle de cinema infantil en català. Les pel·lícules que s’hi projectaran són El regal de la Molly Monstre (15 de setembre), El bosc de Haquivaqui (13 d’octubre) i Al sostre del món (10 de novembre). El cicle és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Vacarisses i l’associació Drac Màgic, que treballa en la divulgació de la cultura audiovisual.


També al setembre, torna el Cicle de teatre infantil. La primera sessió (29 de setembre) anirà a càrrec de la companyia Zum Zum Teatre, que ens portarà l’obra La gallina dels ous d'or. El 27 d’octubre hi haurà un teatre fòrum sobre temes de transgènere, a partir de la representació de La perruca, de Nus Processos Socials i Creatius. Tancarà el cicle la companyia La Bleda, amb La Superbleda, el 24 de novembre.

Tant les sessions de teatre com les de cinema tindran lloc un diumenge al mes, a les 17.30 h, al Casal de Cultura.


Torna el Cicle Gaudí
El públic adult també podrà gaudir del seu cicle. Al febrer, l’Ajuntament de Vacarisses va signar un conveni de col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema Català per poder oferir el Cicle Gaudí, un circuit estable de cinema en català. Després de les vacances d’estiu, les projeccions es reprendran, un diumenge al mes, a les 19 h, al Casal de Cultura.


*Més informació sobre la programació, a l’agenda.
*Per al cicle de cinema infantil, hi haurà taquilla inversa. Les entrades per a la resta de sessions es podran adquirir amb antelació a www.entrapolis.cat o bé el mateix dia, a la taquilla del Casal.


Relació directori

Casal de Cultura

  • Adreça C/ dels Oms, 1
  • Horari En funció de les activitats.
  • Email cultura@vacarisses.cat
  • Telèfon 93 835 90 02 (ext. 240)
  • Fax 93 835 94 07


  • "El regal de la Molly Monstre"
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats