Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’inicien les proves de bombament del nou pou de Torreblanca

30 d'agost de 2019


Un cop Endesa realitzi la part elèctrica, subministrarà aigua potable als nuclis habitats de Torreblanca II i la Carena Llarga

 

Durant el mes d’agost, s’han iniciat les proves de bombament d’aigua del nou pou de Torreblanca. Aquestes s’aniran repetint fins que Endesa dugui a terme la part elèctrica necessària per poder començar a subministrar aigua potable als nuclis habitats de Torreblanca II i la Carena Llarga.

 

Es preveu ampliar l’abast d’aquest pou a altres zones del municipi per garantir el subministrament d’aigua a tot Vacarisses, sense haver de dependre només dels actuals pous de Can Serra. A més, quan el nou pou de Torreblanca entri en funcionament de forma regular, els pous de Can Serra podran reposar i augmentar la seva columna d’aigua, garantint, així, uns nivells considerables a les dues zones d’aportació.  • Proves de bombament al nou pou de Torreblanca.
  • Proves de bombament al nou pou de Torreblanca.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats