Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Els casals d’estiu, a la biblioteca

4 de juliol de 2019


L’equipament ofereix activitats ben variades i per a totes les edats

 

Els casals d’estiu tornen a la Biblioteca El Castell aquestes vacances amb diverses activitats. Els més petits gaudeixen de nou dels contes, amb les novetats més refrescants d’aquest estiu per fer volar la seva imaginació com mai. Els infants una mica més grans aprenen amb reptes com un concurs d’enigmes o un altre de còmics, que inclouen premis per qui guanyi! I enguany, s’estrena el Pack Jove, els dimecres a la tarda: un escape room que conjuga literatura i diversió, trobades gamer i un curs accelerat de youtubers.


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • Casals d'estiu, a la biblioteca.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats