Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Tornen els Dijous a la Fresca!

27 de juny de 2019


El cicle d’arts escèniques de carrer oferirà espectacles de teatre còmic, circ i dansa acrobàtica

 

Aquest estiu, torna el cicle d’arts escèniques de carrer Dijous a la Fresca, després de l’èxit de les passades edicions, en què s’ha anat guanyant públic any rere any. Tots els dijous de juliol, a les 22.30 h, a la Plaça del Punt de Vol, podreu continuar gaudint d’una programació molt engrescadora,.

 

El cicle s’inaugurarà el 4 de juliol, amb l’espectacle Lo nostre no funciona, de Mali Vanili, un duet inclassificable d’humor sense acudits, on la història s’explica a través de diàlegs i cançons entre aquests dos personatges perduts en la recerca del seu propi estil. L’espectacle que porten a Vacarisses és una comèdia d’humor anti-intel·lectual, un show pop d’autoajuda, una gamberrada extraordinària. Lo nostre no funciona presenta un repertori atípic que va del hip-hop a la bossa nova, passant per les balades dels 80, l’indie més folklòric i infinitat de gèneres absolutament diversos.

 

El següent dijous, 11 de juliol, serà el torn de la companyia Planeta Trampolí i Back 2 Clàssics, una picada d’ullet als 80, els números clàssics de llit elàstic i el teatre còmic. Un espectacle fresc, proper i íntim per a tota la família, on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

 

El 18 de juliol, podrem gaudir de l’espectacle de circ rural Ye Orbayu, de la companyia Vaques. Un parell d’homes madurs i contundents creen una peça desequilibrada, agraïdament grotesca, una dansa descompassada de bèsties desolades, un duo de clowns desfasats, tractant de seduir i seduir-se, tot fent equilibris sense trampa, sobre taules, cadires i ampolles de cava.

 

Tancarà el cicle Cafuné, un espectacle de dansa acrobàtica a càrrec de la companyia Du'K'tO. Dos individus lluiten per créixer junts a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords; junts, però sense perdre mai l’essència de cadascun, mantenint la pròpia individualitat. Aquesta coexistència farà viure diferents situacions.


Relació directori

Casal de Joves (Punt de Vol) • Companyia Planeta Trampolí
 • Companyia Vaques. Autora: Alessia Bombaci
 • Companyia Du'K'tO

COMENTARIS

 1. Regidoria de Joventut   
  El cicle va néixer per al col·lectiu jove, tot i que, de forma espontània, any rere any, ha anat guanyant públic familiar. No obstant això, la proposta està pensada per a un públic juvenil i adult.
  10/07/2019 13:02:46
 2. Helena   
  Gran iniciativa!
  Però a les 22.30 d' un dijous, no sé si és per a tota la familia!
  02/07/2019 10:04:15
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats