Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Concurs de guarniment de balcons

30 de maig de 2019


El premi a la terrassa exterior millor engalanada se l’ha endut la veïna Montse Codina

 

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Vacarisses va convocar el Concurs de guarniment de balcons, amb l’objectiu de donar més vistositat a la Fira d’Artesans del segle XVIII de la Festa de la Vaca. El premi a la terrassa exterior millor engalanada se l’ha endut la veïna vacarissana Montse Codina. El guardó, lliurat el dissabte durant la mateixa fira, consisteix en vals per un valor total de 100 euros per gastar als comerços locals. Enhorabona!  • Balcó guanyador del concurs.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats