Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Exposicions sobre l’Esbart Dansaire i Moto Clàssic

17 de maig de 2019


La Biblioteca El Castell mostra material d’ambdues entitats, així com fons bibliogràfic relacionat amb cada temàtica

 

Les protagonistes de les exposicions de maig de la Biblioteca El Castell són dues entitats de Vacarisses: Moto Clàssic i l’Esbart Dansaire. Les mostres coincideixen amb la presentació de l’11a temporada de l’esbart, que va tenir lloc el passat 11 de maig, i la concentració de motos clàssiques de diumenge 19.

 

L’objectiu de les exposicions és fer un recull dels materials principals que aquestes entitats han anat generant al llarg de la seva existència i donar-los a conèixer a la població perquè en gaudeixin i valorin la importància de la feina feta. I és que fotografies, trofeus, vestits, etc. aporten més valor a un poble dinamitzat per entitats vives, gràcies a les persones que en formen part, hi treballen i en gaudeixen.

 

Les exposicions es complementen amb fons bibliogràfic relacionat amb cada temàtica. Aquestes han servit, a més, per difondre la Biblioteca El Castell i els seus serveis entre els socis i les sòcies de les entitats. Des de l’equipament, es vol agrair la disposició de l’Esbart Dansaire i Moto Clàssic per fer-ho possible.


Relació directori

Biblioteca El Castell  • Exposició sobre l'Esbart Dansaire.
  • Exposició sobre Moto Clàssic.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats