Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Jornades Gastronòmiques de l’Hort a la Cassola

29 d'abril de 2019


Fins al 12 de maig, es podran tastar menús i tapes en set bars i restaurants de Vacarisses

 

Dijous, el Casal de la Gent Gran de Vacarisses va acollir la presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Hort a la Cassola, organitzades pel Gremi d’Hostaleria de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vacarisses. L’acte va comptar amb la presència del director de la revista Cupatges, Sergi Cortés, i l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, que va donar la benvinguda. Les jornades també estan apadrinades pel director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, que va disculpar la seva absència per imprevistos d’agenda. La vetllada va finalitzar amb un tast d’alguns dels plats i vins que es podran degustar al llarg de les jornades gastronòmiques.

 

Aquestes tindran lloc fins al 12 de maig en set bars i restaurants de Vacarisses. Tots ofereixen una tapa acompanyada d’una copa de vi o cava i alguns d’ells també un menú basat amb productes locals, com els formatges i el mató de La Frasera o la botifarra de Ca la Siona. A banda, es podran tastar les tapes que ofereixen els comerços participants: Ca la Siona, El Forn M. Alavedra i Jardineria Flora.

 

L’objectiu de les Jornades Gastronòmiques de l’Hort a la Cassola és promoure l’agricultura i la restauració locals, tot reivindicant l’origen dels nostres productes.  • Presentació de les jornades.
  • Presentació de les jornades.
  • Presentació de les jornades.
  • Tast d'alguns dels plats de les jornades.
  • Tast d'alguns dels plats de les jornades.
  • Informació de les jornades.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats