Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Festa del 10è aniversari d'El Xic

11 d'abril de 2019


Dissabte 30 de març al matí va ser un dia molt especial per a l’escola bressol municipal El Xic. Ens vam reunir famílies, infants, treballadores i representants de l’Ajuntament, de les entitats del poble, del Departament d’Ensenyament i de la Diputació de Barcelona, per celebrar els 10 anys d’història de la nostra escola.

 

Les educadores ho vam viure amb molta il·lusió, doncs va ser un matí de retrobaments, de compartir records, de festa i alegria, tot amenitzat amb l’actuació Cançons de butxaca de Carles Cuberes i una xocolatada. Les famílies també van trobar una exposició de fotos i reculls d’activitats de l’escola des dels seus inicis fins a l’actualitat. Les portes van estar obertes a tothom a qui vingués de gust entrar, jugar i passar-s’ho bé una estona.

 

Les persones que treballem a l’escola ho fem des de la motivació, les ganes d’aprendre i de créixer, per assolir el nostre objectiu principal: acompanyar els infants en el seu procés de desenvolupament, respectant cadascú com a persona única i competent, i potenciant el joc, la descoberta, l’autonomia i les relacions socials, en un entorn amable i estimulant. La nostra feina es basa en una escola oberta i acollidora, on les famílies i els infants són protagonistes i on, entre totes les persones que hi convivim, construïm el dia a dia de l’escola.

 

Volem compartir la nostra alegria amb totes les persones que han viscut l’escola al llarg d’aquests 10 anys. La nostra gratitud per a totes les persones o entitats que, en un moment o altre hi han col·laborat, especialment les que han format part de l’AMPA. Agrair també a l’Ajuntament de Vacarisses el seu esforç per construir i mantenir aquesta escola al llarg d’aquests anys, per potenciar i creure en aquest projecte.


Relació directori

Escola Bressol El Xic

 • Adreça C/ de les Margarides, 14
 • Horari De les 9 a les 12 h i de les 15 a les 17 h
 • Email ebxic@vacarisses.cat
 • Telèfon 93 828 09 07
 • Fax 93 828 07 64


 • Festa 10è aniversari d'El Xic.
 • Festa 10è aniversari d'El Xic.
 • Festa 10è aniversari d'El Xic.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats