Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La recollida de residus Porta a Porta es renova 4 anys més

29 de març de 2019


El ple d’ahir de l’Ajuntament de Vacarisses va prorrogar el contracte d’aquest servei, així com els de neteja viària i gestió de la deixalleria

 

Al 2007, el ple de l’Ajuntament de Vacarisses va adjudicar a l’empresa Servicios Juan i Juan el contracte de la gestió del servei municipal de neteja viària, de la deixalleria municipal i de la recollida de residus. El text, modificat al 2017 per la implantació del Porta a Porta, estipula que el contracte es podrà prorrogar de forma expressa cada 4 anys. Així, la nova pròrroga serà vigent fins al 2023, seguint apostant pel nou sistema de recollida de residus, que ha obtingut molt bons resultats en el primer any de funcionament. La proposta va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.

 

Sanció a l’empresa que gestiona els menjadors escolars

Segons l’informe elaborat per la tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Vacarisses, el passat 14 de desembre va haver una incidència durant el servei de menjador de l’escola Font de l’Orpina. Els detalls es recullen a la instància presentada més tard per la mateixa empresa adjudicatària del contracte de gestió d’aquest servei, Futur Just Empresa d’Inserció. Així, es reconeix haver servit formatge a un nen al·lèrgic a la proteïna de la llet de vaca. En manifestar una reacció al·lèrgica, la coordinadora de menjador va avisar la família, que, ràpidament, va medicar l’infant. El plec del contracte de gestió del servei de menjadors escolars considera infraccions greus “les que causin lesions a la seguretat, la salubritat i els interessos legítims de les persones usuàries” i preveu una multa de 1.000 euros en aquests casos. El ple de l’Ajuntament de Vacarisses va acceptar ahir aquesta sanció per unanimitat, una decisió que també havia rebut el suport de la Comissió de menjador. A més, tal com va explicar la regidora d’Educació, Clara Fuster, s’ha imposat un règim disciplinari a l’empresa per evitar incidents similars, encara que una reincidència implicaria ja la rescissió del contracte. També se li ha exigit una millora dels protocols a seguir en casos d’al·lèrgies alimentàries.

 

Sorteig de les meses electorals

Segons estableix la Junta Electoral Central, el sorteig per a la designació de membres de les meses electorals s’ha de realitzar en sessió plenària de l’Ajuntament. Precisament, dilluns vinent, el consistori vacarissà celebrarà un ple extraordinari per dur a terme aquest sorteig de cara a les eleccions del 28 d’abril. En canvi, el sorteig de les meses per a la convocatòria del 26 de maig s’ha delegat a la Junta de Govern Local, tal com va decidir ahir el ple. • L’alcalde de Vacarisses, explicant un informe de la Diputació de Barcelona sobre el poliesportiu municipal.
 • Una de les votacions del ple.
 • Ple de març

COMENTARIS

 1. J.A.Gómez Luque   
  Venga hay que hacer muchos plenos y mientras los ciudadanos pagando impuestos para que vosotros cobreis ,
  31/03/2019 22:09:52

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats