Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’inicien les obres de la plaça del C/ del Rossinyol

22 de març de 2019


L’objectiu és ordenar aquest espai per destinar-lo a diversos usos, a més d’ampliar-ne la vegetació

 

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de la plaça del C/ del Rossinyol. L’objectiu és ordenar aquest espai per destinar-lo a diversos usos, a més d’ampliar la vegetació existent amb més zones d’ombra i plantes autòctones.

 

El nou espai encara no té nom i, des de la Regidoria de Participació, s’ha iniciat un procés per escollir-ne un. Així, en el marc de la campanya Feminitzem l’espai públic!, es pot votar un dels noms proposats per la ciutadania durant la fase anterior del procés participatiu.  • Obres a la plaça del C/ del Rossinyol.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats