Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Un excel·lent en transparència per a l’Ajuntament de Vacarisses

15 de març de 2019


El web municipal ha obtingut el Segell Infoparticipa que atorga la UAB per complir un 96% dels indicadors que es valoren

 

Un any més, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha convocat els guardons Infoparticipa, que premien la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. En aquesta edició, l’Ajuntament de Vacarisses ha obtingut un 96,15%, millorant la puntuació de l’any passat en un 23%. L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc a mitjans de març, al Rectorat de la UAB, i va comptar amb la presència de l’alcalde vacarissà, Antoni Masana, i el regidor de Comunicació, Albert Salamé.

 

D’aquesta manera, Vacarisses es troba entre els 98 ajuntaments de Catalunya que disposen de Segell Infoparticipa i entre els 9 del Vallès Occidental. Des de l’ajuntament vacarissà, es continuarà treballant per millorar el web i assolir els punts restants per arribar al 100%. De fet, sols 32 ajuntaments catalans han aconseguit aquesta xifra i la majoria corresponen a ciutats grans o mitjanes i, per tant, amb major pressupost. Per exemple, quant a transparència, el web municipal de Vacarisses està per sobre dels de ciutats com Igualada, Tarragona, Reus, Tortosa, Badalona, El Prat de Llobregat, Sant Cugat, Cerdanyola i Matadepera, entre d’altres, i a menys de dos punts de capitals com Lleida i Girona, i grans ciutats com Mataró i L’Hospitalet de Llobregat.

 

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB avalua 52 indicadors, 50 dels quals complerts per www.vacarisses.cat. A través de la plataforma Mapa InfoParticipa, concebuda l’any 2012, es publiquen els resultats d’avaluar la informació que ofereixen els ajuntaments a les seves pàgines web, amb l’objectiu de promoure’n la millora.  • Masana, recollint el guardó.
  • Masana, recollint el guardó.
  • Masana amb representants d'altres municipis que han rebut el segell Infoparticipa.
  • Certificat acreditatiu del guardó.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats