Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Feina per a 5 persones aturades, al consell comarcal i l’ajuntament

14 de febrer de 2019


Es tracta del projecte Treball i Formació, del CCVOC, que pretén afavorir la inserció laboral, sobretot en casos d’atur de llarga durada

 

Cinc persones aturades de Vacarisses han trobat feina gràcies al programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC). L’objectiu és afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de qui es troba en situació d’atur, especialment de llarga durada. A més, es combina el contracte de treball amb formació professionalitzadora.

 

En el cas de Vacarisses, dues persones s’han incorporat al consell comarcal, prestant servei a diferents projectes, mentre que la resta ha començat a treballar a l’Ajuntament del municipi per optimitzar els serveis de Promoció Econòmica i millorar els espais públics i les infraestructures. Les cinc persones estan contractades pel CCVOC, amb contractes temporals d’entre 6 i 12 mesos.

 

El projecte està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal, i cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats