Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nou servei de tauletes digitals a la biblioteca

13 de febrer de 2019


Els dispositius, que es presten amb el carnet de l’equipament, es poden utilitzar a l’interior de l’edifici durant tot un dia

 

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ofereix un nou servei de tauletes digitals. A la Biblioteca El Castell, ja n’hi ha dues, que es poden prestar amb el carnet de l’equipament. El seu ús queda restringit a l’interior de l’edifici i limitat al mateix dia del préstec.

 

El nou servei vol ampliar el coneixement de la tecnologia mòbil entre les persones usuàries i reduir, així, l’escletxa digital entre els col·lectius menys familiaritzats amb aquests dispositius. També permet utilitzar l’espai de la biblioteca de forma flexible i sumar punts de servei d’accés a Internet. 

 

El dispositiu es connecta a Internet mitjançant el mateix Wi-Fi de la biblioteca. Les tauletes estan configurades de manera que, a banda de la navegació habitual per Internet, es pugui accedir directament a una selecció d’aplicacions mòbils com BibliotequesXBM, Bibliojuga amb el Gènius i eBiblio (aplicació de préstec de documents electrònics), així com també als recursos digitals de Naxos Music Library, In-edit TV, audiollibres, Biblioteca Virtual o el Catàleg Aladí.


Relació directori

Biblioteca El Castell • Tauletes digitals. Font: Diputació de Barcelona

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats