Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nou servei de tauletes digitals a la biblioteca

13 de febrer de 2019


Els dispositius, que es presten amb el carnet de l’equipament, es poden utilitzar a l’interior de l’edifici durant tot un dia

 

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ofereix un nou servei de tauletes digitals. A la Biblioteca El Castell, ja n’hi ha dues, que es poden prestar amb el carnet de l’equipament. El seu ús queda restringit a l’interior de l’edifici i limitat al mateix dia del préstec.

 

El nou servei vol ampliar el coneixement de la tecnologia mòbil entre les persones usuàries i reduir, així, l’escletxa digital entre els col·lectius menys familiaritzats amb aquests dispositius. També permet utilitzar l’espai de la biblioteca de forma flexible i sumar punts de servei d’accés a Internet. 

 

El dispositiu es connecta a Internet mitjançant el mateix Wi-Fi de la biblioteca. Les tauletes estan configurades de manera que, a banda de la navegació habitual per Internet, es pugui accedir directament a una selecció d’aplicacions mòbils com BibliotequesXBM, Bibliojuga amb el Gènius i eBiblio (aplicació de préstec de documents electrònics), així com també als recursos digitals de Naxos Music Library, In-edit TV, audiollibres, Biblioteca Virtual o el Catàleg Aladí.


Relació directori

Biblioteca El Castell  • Tauletes digitals. Font: Diputació de Barcelona

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats